Lowell Easy

Hur kan Lowell hjälpa dig som företagare?

10.04.2023 4 min lästid

Att samarbeta med ett inkassobolag kan förbättra ditt företags ekonomi. Läs hur du kan få hjälp om dina kunder inte betalar, samtidigt som du bygger dina kundrelationer.

Är du en av dem? Testa om du känner igen dig i något eller några av följande påståenden: 

  • Jag har kunder som ibland betalar försent.  
  • Jag har flera utestående fordringar.
  • Jag vill försöka förkorta mina kredittider.
  • Det kan kännas svårt att påminna kunder om betalning med hänsyn till kundrelationen.
  • Det måste vara enkelt att påminna kunderna och att hantera fordringarna.

 

Kompletta  lösningar i alla steg av betalprocessen

Ofta beror sena betalningar på att kunden helt enkelt glömt eller missat att betala. Men det kan också finnas kunder som regelbundet betalar för sent. Med Lowell som samarbetspartner ökar dina möjligheter att få betalt av de kunder som normalt är sena med sina betalningar och där risken finns att betalning helt uteblir. Vi har drygt 110 års erfarenhet av att utveckla inkassolösningar för företag inom olika branscher.

 

Våra tjänster

Ditt företags behov i fokusVåra tjänster omfattar hela betalningsprocessen från fakturahantering, betalningspåminnelser och inkasso till rättsliga åtgärder och efterbevakning av avskrivna fordringar. Du kan välja att få hjälp med hela kedjan eller endast ett specifikt behov i något steg av processen.

 

Skicka enkelt påminnelser och inkassokrav med Lowell Easy

Vår online-tjänst ger små och medelstora företag möjligheten att snabbt och smidigt skicka betalningspåminnelser och inkassokrav. Allt du behöver göra är att registrera din faktura så sköter vi resten.

 

Bli företagskund

 

Lowell Sverige

Lowell Sverige

Lowell Sverige är en del av Lowell-koncernen sedan i mars 2018. Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering och inkasso. Vi har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar, samt omfattande analystjänster.

Lowell Easy Företag i tillväxt

Relaterade inlägg