Att driva företag

Focus  ̶  Lowells nya online-tidning som ger dig koll på ekonomiska trender

26.04.2023 2 min lästid

Focus bevakar aktuella trender som påverkar ekonomin och erbjuder läsarna insikter från ledande experter inom inkasso och kredithantering.

Den nya publikationen ges ut av ett av Europas största inkassobolag, Lowell. Den erbjuder ett mångsidigt ekonomiskt innehåll om nuvarande regleringar, lösningar, trender, framtidsvisioner och samhällsansvar på de nordiska marknaderna på fem olika språk (svenska, finska, norska, danska  och engelska).

"Lowell har lång erfarenhet inom kredithantering och inkasso i de nordiska länderna. Vi känner både människorna och företagen och vi har upplevt ekonomiska fluktuationer och snabba förändringar, vilket är anledningen till att vi kan ge perspektiv på trender för att öka medvetenheten om hållbar kredithantering, säger chefredaktören för Focus Eveliina Nera.

Finansiell kompetens i lättsmälta paket

Genom att följa marknaden och lyssna på våra kunder så förstår vi vilka frågeställningar som är aktuella och relevanta. Tidningen blandar expertutlåtanden, nyheter från inkassobranschen och ekonomiska analyser. Dessutom erbjuder Focus insikter från forskning, vetenskap och industri, till exempel betydande lagreformer som påverkar företagens arbetsmiljö och nyheter relaterade till inkasso och kredithantering.

"Vi är medvetna om hur vårt arbete påverkar människor och vi vill göra en positiv skillnad  ̶  för våra kollegor, kunder och samarbetspartners genom den kunskap som delas på Focus. Inom vår bransch och i det bredare samhället och miljön vi verkar i. Det är en del av att vara en pålitlig och hållbar verksamhet", säger Nera.

 

Lowell Sverige

Lowell Sverige

Lowell Sverige är en del av Lowell-koncernen sedan i mars 2018. Lowell erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering och inkasso. Vi har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar, samt omfattande analystjänster.

Att driva företag Kredithantering

Relaterade inlägg